Добредојдовте!

Вамаско

Компанија која повеќе од 25 години македонскиот пазар, го гради својот успех благодарејки на соработката и довербата со своите клиенти и партнери, овозможувајки им навремени услуги и квалитетни производи
Вамаско

Контакт

Бул. 8-МИ Септември бр. 56 Скопје, Македонија

vamasko@yahoo.com

Работно Време

Пон - Петok 8:00 - 16:00h

Сабота 8:00 - 15:00h

Контакт тел

Тел: +389 2 3097 110

Тел: +389 2 3097 010

Придружете ни се