ПВЦ

ПВЦ Столарија

 

Модерните, современи прозорци се многу повеќе од извор на дневна светлина и не ја остваруваат само функцијата проветрување на просториите. Прозорците покрај естетиката, играат важна улога со тоа што исполнуваат бројни технничкики барања како топлинска и звучна изолација, заштита од грабеж и провали и заштита од надворешни атмосферски влијанија.Денес тие се архитектонски елементи за дизајнирање, па така со големината, обликот, бојата и распоредот и даваат особеност на фасадата и ја одредуваат атмосферата во ентериерот. Прозорците стануваат израз на индивидуалноста и животниот стил.
 Сепак, колку еден прозор е добар и убав ќе зависи првенствено од профилот од којшто е направен.

Нашата компанија изработува пвц столарија од два профила, PROFILINK и REINER.
Профилите се изработени од оргинални гранулати, со сертификати за квалитет. Оковот кој се вградува е SIGENIA, германски со гаранција до 10 години. Штрафовската роба е  WŰRTH-ова, а пурпената е ТКК-словенска. Монтажата (прицврстувањето) на пвц столаријата се врши со метални анкери, со при што не доаѓа до уништување на коморите на самите профили.PROFILINK

slika3

 

 

 

 

Profilink e водечка компанија специјализирана за производство на широк асортиман на пвц профили за изработка на прозорци, врати, первази, надворешни облоги и системи за ролетни кои се во целосна согласност со техничките, архитектонските и регулаторните барања во градежната индустрија. Профилинк е фабрика лидер на европските пазари.

 

 

 


 

slika12slika13  slika14

ТАБЕЛА СО ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
+ технички каталог за  download
      

+ технички каталог за downloadРАИНЕР
slika11

 

 

 

Компанијата REINER PLAST со седиште во Германија веќе долги години работи во областа на дизајнирање и производство на пвц профили за врати и прозорци. Од самиот почеток до ден денес својата активност компанијата ја фокусира на квалитетот на понудените производи кои се симбол на висококвалитетното германско инженерство и технологија, со што оваа фабрика се рангира меѓу најреномираните во цела Европа.

 

 

 

 

slika16 slika17   slika18

+ технички каталог за download

 

Контакт

Бул. 8-МИ Септември бр. 56 Скопје, Македонија

vamasko@yahoo.com

Работно Време

Пон - Петok 8:00 - 16:00h

Сабота 8:00 - 15:00h

Контакт тел

Тел: +389 2 3097 110

Тел: +389 2 3097 010

Придружете ни се