Вамаско

За Нас

 

Компанијата Вамаско постои на македонскиот пазар повеќе од 25 години. Со своето седиште во Скопје се занимава со :
•    големопродажба  и транспорт на индустриско стакло низ државата,
•    малопродажба на голем избор на стакла,
•    производство и монтажа на пвц столарија,
•    производство и монтажа на вградени пвц и алуминиумски ролетни,
•    производство и монтажа на комарници и венецијанер ролетни,
•    монтажа на стаклени балконски огради.

Долгогодишното искуство на македонскиот пазар овозможува да обезбедиме брза и квалитетна услуга од идеја до реализација. Нашиот успех го градиме врз основа на соработката и довербата со нашите клиенти и партнери. 

vamasko-barcode

Вамаско

Референтна листа

КАРПОШ
КАРПОШДАБАР
КРИВИ ДОЛ
КРИВИ ДОЛБОРТАС
АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМДАБАР
БАРДОВЦИ
БАРДОВЦИБОРТАС
АЕРОДРОМ
АЕРОДРОМБОРТАС
ХОТЕЛ ПАРК
ХОТЕЛ ПАРКРЕМИС

Контакт

Бул. 8-МИ Септември бр. 56 Скопје, Македонија

vamasko@yahoo.com

Работно Време

Пон - Петok 8:00 - 16:00h

Сабота 8:00 - 15:00h

Контакт тел

Тел: +389 2 3097 110

Тел: +389 2 3097 010

Придружете ни се